De vann startplatserna till Höga Kusten Trail

Vi säger stort grattis till Emelie Landström och Stefan Roos som vann startplatserna till Höga Kusten Trail!

EMELIE LANDSTRÖM
Ålder 28 år
Bor
Uppsala
Gör
Miljöinspektör på Uppsala kommun

user_k4Li-c1bbaa737c3e4b30aabe0936d38ba06f
Vad har du för förväntningar på Höga Kusten Trail och vad ser du mest fram emot?

– Jag har aldrig sprungit ett traillopp förut, det var min bror som tipsade mig om att man kunde vinna en startplats till Höga Kusten Trail om man beställde er tidning. Han hade själv anmält sig och tyckte att det vore roligt med sällskap. Vi skämtade lite om att jag skulle vinna och att det var bäst att jag gav mig ut för att träna! Det ska bli jätteroligt att springa ett lopp med min bror, sedan ser jag fram emot att ta mig an utmaningen, även om det också känns lite skrämmande. Allra mest ser jag nog fram emot att springa i fantastisk natur och njuta av vyerna. Och självklart känslan när man går i mål och inser att man faktiskt klarade av det!

Har du någon favoritrunda?

– Jag har rätt nyligen flyttat från Hörnefors, utanför Umeå, till Uppsala på grund av jobbet, så jag inte hunnit utforska Uppsala fullt ut ännu, men tycker att Hågadalens-Nåstens naturreservat erbjuder fina omgivningar att springa i. Just nu doftar hela skogen liljekonvalj! När jag är hemma springer jag gärna längs med havsviken vid Gråbolandet i Hörnefors, där kan man på sommaren avsluta springturen med ett svalkande bad.

 

STEFAN ROOS
Namn Stefan Roos
Ålder
 32 år
Bor 
Östersund
Gör
Civilingenjör men börjar doktorera till hösten

hktrail

Vad har du för förväntningar på Höga Kusten Trail och vad ser du mest fram emot?
– Jag har hört att det ska vara väldigt varierad terräng vilket ska bli kul, förväntar mig en ordentlig utmaning och en bra tid!

Har du någon favoritrunda?
– Edsåsdalen och upp på topparna runtomkring i dalen samt Stadsberget upp i Krångede, kort men brant. Gillar känslan att titta ner på alla plockade höjdmeter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s