Åre Trail – härligt höstlopp på Åreskutan

Lördag 8 oktober arrangeras Åre Trail. Varför inte kröna den sköna hösten med ett traillopp i Åre?

hojdkurva-26km-2-1024x278

Loppet som arrangeras för femte gången har fått nya arrangörer; Sweare, klädmärket som gör träningskläder för längdåkning med hög modegrad. Våren 2017 lanserar de sin första trailrunning-kollektion. Nu arrangerar de Åre Trail tillsammans med Tvillingarna Lina och Sanna El Kott Helander, erfarna traillöpare från Östersund.

Karta-Åre-26km-V.2.jpg

Åre Trail har både start och målgång på Åre torg. Publikvänligt för anhöriga som vill heja på löparna. Det finns tre banalternativ; 5 km, 13 km och 26 km. På de två kortare banalternativen finns en klass för barn och ungdomar, från 9 år upp till och med 15 år. Något för alla helt enkelt. Mer info och anmälan: aretrail.com

Foto: Frida Berglund

BESTÄLL TRÄNA HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s