Team Nordic Trail arrangerar EcoTrail i Stockholm 2017

Sveriges första EcoTrail arrangeras i Stockholm 17 juni 2017. Start och mål kommer att vara centralt i Stockholm och distanser är 80km, 45km och 16km. Löpningen sker på natursköna stigar och ger den bästa löpupplevelsen Stockholm har att erbjuda, inklusive Hagatoppen och Väsjöbacken.

– Vi märker att fler och fler lämnar asfalten till förmån för stiglöpning, säger Miranda Kvist, vd för Team Nordic Trail, som stolt meddelar att EcoTrail Stockholm kommer arrangeras av teamet i ett pressmeddelande.

Team Nordic Trail är Sveriges största satsning på just löpning i skogen och med löpargrupper i cirka 30 städer runtom i Sverige.

Eco Trail grundades 2008 i Paris med ambitionen att få storstadsmänniskor att springa i skogen och på stigar. Tävlingen med natur- och upplevelsefokus har blivit en succé med över 20 000 tävlande och målgång vid Eiffeltornet. Snart därefter lanserades EcoTrail i Bryssel, Madrid, Madeira, Oslo och fler städer är på ingång. 17 juni 2017 genomförs EcoTrail i Stockhom.

ecotrail-paris-2016

Team Nordic Trail förväntar sig god respons från svenska löpare och framförallt internationella löpare där konceptet är välkänt. Enligt arrangören ligger de internationella löparna på låset och vill anmäla sig trots att hemsidan för nuvarande är under bearbetning. Även Anders Selling, tidigare vd på Vasaloppet, är delaktig i projektet och redo att bygga upp Stockholm som en attraktion för traillöpare runtom i världen. Med sig har han erfarenheten från lanseringen av Ultravasan, Vasaloppets löptävling.

Anmälan till EcoTrail Stockholm öppnar 31 oktober.

För mer info: http://www.ecotrail-events.com/

BESTÄLL TRÄNA HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s